Declaraţie de origine

Declaraţie de origine

Într-o piaţă plină cu materiale care pot păcăli clienţii, noi am ales să fim transparenţi şi să ne promovăm de la bun început produsele aşa cum le producem, prezentând toate caracteristicile reale ale materialelor şi informând beneficiarul cât se poate de corect.

Acum RUFSTER vă oferă un motiv în plus să alegeţi un produs de calitate: odată cu comanda dumneavoastră, veţi primi şi o “Declaraţie de Origine”.

Acest document este menit să vă prezinte trasabilitatea învelitorii dumneavoastră RUFSTER, de la ruloul din care a fost creată invelitoarea până la factura fiscală.

Fiecare rulou are un cod unic de la Furnizor care atestă originalitatea, acesta este insemnat pe Declaraţie împreună cu „Numărul lotului“ din care a fost produsă comanda dumneavoastră, acelaşi Număr de lot care îl veţi găsi tiparit pe faţa B a colilor şi ştampilat pe spatele accesoriilor din tablă.

Vă puteţi prezenta oricând la Unitatea de Producţie RUFSTER pentru a vă testa eşantionul martor din lotul folosit la comanda dumneavoastră. Vă putem oferi acces la documentele de trasabilitate internă şi la Certificatul de Calitate primit de la Furnizor.

Ai nevoie de alte
informatii?

Echipa noastră de vânzări este pregătită să-ţi ofere mai multe detalii