Controlul calităţii

Controlul calităţii

Este esenţial ca produsele pe care le realizăm să respecte promisiunea pe care o facem de aceea controlul calităţii are un rol major în procesul de producţie RUFSTER. Acesta se realizează pentru materia primă, fluxul tehnologic şi materialele finite.

După recepţia materiei prime se prelevă mostre din fiecare rolă de tablă urmând a se verifica grosimea oţelului şi a straturilor de protecţie anticorozivă şi cantitatea stratului de zinc.

Procesele tehnologice automatizate sunt urmărite de către operatori iar accesoriile realizate la utilajele de profilare respectă etaloanele impuse.

Odată ieşite din liniile de profilare colile debitate sunt inspectate pentru ultima oară înainte de a ajunge la capatul de înfoliere care sigilează fiecare comandă. După etichetare, acestea sunt păstrate pe rafturile speciale urmând a fi livrate sau ridicate de către client.

Comenzile sunt realizate din aceleaşi loturi de materie primă astfel încât toate elementele unui sistem pentru acoperiş sau faţadă au aceleaşi proprietăţi fizice.

Ai nevoie de alte
informatii?

Echipa noastră de vânzări este pregătită să-ţi ofere mai multe detalii