Materia primă

Materia primă RUFSTER

Materia primă o reprezintă rolele din oţel protejat în sistem multistrat, în diferite grosimi, culori şi straturi de finisaj, livrate de la cei mai importanţi producători de semifabricate feroase din Europa. Produsele RUFSTER au la bază oţelul zincat la cald şi acoperit pe ambele feţe de un sistem multistrat menit să protejeze materialul de coroziune.

Materia Primă

Materia primă o reprezintă rolele din oţel protejat în sistem multistrat, în diferite grosimi, culori şi straturi de finisaj, livrate de la cei mai importanţi producători de semifabricate feroase din Europa.

Produsele RUFSTER au la bază oţelul zincat la cald şi acoperit pe ambele feţe de un sistem multistrat menit să protejeze materialul de coroziune.

Grosimea totală poate fi de 0,45 mm, 0,5 mm, 0,55 mm sau de 0,6 mm

Cantitatea stratului de zinc care protejează oţelul este între 225 – 275 g/m2, în funcţie de finisaj

Faţa vizibilă a materialului este acoperită cu vopsea pe bază de Poliester în următoarele variante:
– finisaj Poliester lucios, 25 µ grosime
– finisaj Poliester mat structurat, 35 µ grosime (MS)
– finisaj Super-Poliester MPR, 45-60 µ grosime (MPR)
– finisaj PURAL, 35 µ grosime, pe ambele feţe (PUR)

Pe verso materialul este protejat de un strat de lac de 7 µ grosime.

Unitatea de producţie RUFSTER este dotată cu două poduri rulante cu capacitate de ridicare de 5 tone fiecare, cu ajutorul cărora se realizează descărcările, depozitarea şi încărcarea rolelor în liniile de producţie.

Conform normelor, stocurile de materie primă sunt depozitate în spaţiu acoperit, în hala principală de producţie, păstrate în condiţii optime de exploatare.

Aprovizionarea se realizează în baza necesarului de culori cu rulaj mare, pentru care se asigură stocuri şi a cererii din piaţă a culorilor din afara gamei standard.

Ai nevoie de alte
informatii?

Echipa noastră de vânzări este pregătită să-ţi ofere mai multe detalii