Garanție

Certificat de garanţie RUFSTER

Elementele şi sistemele RUFSTER sunt întotdeauna însoţite de un Certificat de Garanţie care este completat pentru fiecare comandă în parte.

RUFSTER vă oferă garanţie pentru CARACTERISTICI TEHNICE ŞI ESTETICE, după cum urmează:

10 ani

Garanție


La produsele acoperite cu finisaj poliester lucios

15 ani

Garanție


La produsele acoperite cu finisaj poliester MS sau PUR

30 ani

Garanție


La produsele acoperite cu finisaj super-poliester MPR

Ca producător avem încredere în ceea ce facem şi dorim ca şi beneficiarii să se bucure de această încredere şi de siguranţa oferită de un produs de calitate.

Produsele RUFSTER au o durată de viaţă îndelungată în condiţii de mediu naturale normale. Pentru asigurarea exploatării şi conservării produselor se recomandă o întreţinere periodică prin eliminarea reziduurilor şi a sedimentelor care apar în funcţie de anotimp.

Sistemul multistrat de protecţie este menit să apere materialul de impactul negativ al apei, zăpezii şi al radiaţiilor UV. Acesta previne coroziunea miezului din oţel astfel asigurând integritatea învelitorii.

Tratamentul suprafeţei vizibile, adică stratul final din Poliester, este elementul care conferă produsului textura şi culoarea.

Odată cu achiziţionarea unui sistem de învelitori RUFSTER beneficiarii finali primesc un document în scris care atestă originalitatea şi calitatea produselor. Certificatul este dat direct de către RUFSTER ca producător şi va fi completat cu datele beneficiarului la sediul Distribuitorului unde are loc achiziţia.

Dat fiind gradul de complexitate a lucrării, este recomandat ca montajul produselor să fie efectuat de personal calificat cu experienţă în domeniu.

Odată ce se respectă condiţiile obişnuite de transport, depozitare, manipulare, montaj şi exploatare nu există motive de îngrijorare asupra rezistenţei şi funcţionalităţii produselor marca RUFSTER.

Află cum poţi beneficia de avantajele unui produs de calitate. Descarcă Certificatul în format PDF şi vezi care sunt condiţiile Garanţiei conform standardelor si certificatelor furnizorilor de materie primă.

NOTĂ: Certificatele de Garantie RUFSTER sunt tipărite intr-un format special fiind valabile doar sub această formă, completate şi semnate de către Distribuitor.
Fişierul PDF conline toate informatiile de pe Certificatele tipărite insă nu este valabil ca Document Acesta este prezentat doar cu scop informativ.