Marcare şi ambalare

Marcare şi ambalare

Produsele RUFSTER sunt întotdeauna marcate cu detalii privind numărul lotului şi data fabricaţiei. Fiecare comandă are un set unic de informaţii tipărite pe faţă sau pe verso, fapt care garantează că produsul este original RUFSTER.

Comenzile sunt realizate din acelaşi lot de materie primă. Colile principale, elementele profilate şi tabla plană sunt produse şi marcate cu elementele de identificare unice ale fiecărei comenzi.

Astfel, RUFSTER oferă garanţia că elementele sistemului pentru acoperiş sau faţadă comandat vor corespunde calitativ şi se vor integra fără probleme în realizarea proiectelor beneficiarilor.

Colile de ţiglă metalică sau tablă cutată RUFSTER, accesoriile profilate, tabla plană, jgheaburile şi burlanele sunt livrate pe suport din lemn, sigilate şi acoperite cu folie de protecţie.

Celelalte elementele ale sistemului de drenaj sunt ambalate în cutii de carton, protejate împotriva zgârierii. Accesoriile precum folia anticondens, şuruburile autoforante, bureţii şi benzile de etanşare sunt livrate în ambalajele originale de la furnizori.

Ai nevoie de alte
informatii?

Echipa noastră de vânzări este pregătită să-ţi ofere mai multe detalii