Materia primă XCarb

Materia primă XCarb®

Aliniindu-se cu ținta Uniunii Europene de atingere a neutralității climatice până în 2050, cel mai mare producător de oțel din lume, ArcelorMittal, unul din furnizorii de materie primă de calitate pentru produsele RUFSTER, a investit în noi tehnologii pentru reducerea emisiilor de CO2 în atmosferă. Sub brandul XCarb®, ArcelorMittal oferă oțel produs în mod ecologic care generează economii la emisii și pentru care se oferă „Certificate verzi XCarb®”.

Suntem mândri să anunțăm că RUFSTER este primul producător de învelitori metalice din România care folosește materia primă cu certificat verde XCarb® de la ArcelorMittal!

Vă îndemnăm și pe dvs. să participați în mod activ la reducerea emisiilor de CO2 prin comandarea produselor RUFSTER pe materia primă XCarb®.

La fiecare comandă, eliberăm special un “Certificat oțel verde” prin care se atestă realizarea învelitorii dvs. din materie primă produsă fără emisii de CO2.

Aici documentul original emis de ArcelorMittal pentru materia primă XCarb® comandată: XCarb® Green steel certificate

Aici Certificatul oțel verde pe care RUFSTER îl oferă mai departe clienților pentru comenzile pe materie primă XCarb®: Certificat oțel verde

Ai nevoie de alte
informatii?

Echipa noastră de vânzări este pregătită să-ţi ofere mai multe detalii